28 svømmere fra Silkeborg var i weekenden til Holbæk Youth Festival. Der blev kæmpet i alle discipliner fra 50 til 200 meter og der var flere gode præstationer af Silkeborg svømmere og forbedringer i 90% af deres løb. Alfa Frederikke Røygaard årgang 2003 vandt 200 bryst og fik derudover 4 bronze hvor den ene kom på den korte 50 fly, hvor der blev svømmet finaler fredag aften. Også Emil Togsverd var på medaljeskamlen flere gange. Som nr. 2 i 200, 100 og 50 fri .I 50 fri igen efter finalen fredag aften hvor det også blev til en bronze i 50 fly. I årgang 2005 vandt Annabella Maria Lauritzen sølv i 100 fri og 200 medley samt bronze i 100 medley.  Tiden 1.09.03 i 100 fri var under kravtiden til de danske årgangsmesterskaber (DÅM) og med yderligere 3 tider i 200 fri, 50 fly og 50 ryg under kravtiden var det et rigtigt godt stævne for Annabella. I 50 ryg finalen var det en drabelig dyst med klubkammeraten Ester Lauritsen om 3. pladsen, hvor Ester trak det længste strå med 1/100 og 36.71 hvilket også var kravtid til DÅM. Også Ester havde yderligere 2 tider i 100 fri og 100 ryg under kravtiden, og endnu en SSK svømmer Amalie Tolderlund kom under kravtiden i 50 ryg med 37.71 på 5. pladsen i finalen.

Sidste SSK svømmer på podiet var Sarah Froberg Pedersen årgang 2006, som i 100 fly vandt bronze. Sarah var også i finalen i 50 fri hvor det blev til en 5. plads. I 50 meter finalerne var der yderligere 4 svømmere der havde kvalificeret sig Carl Roulund Holm, Mille E.S. Jensen, Filucca Bing Lauritzen og Andreas Gaardsted. Andreas og Mille begge som nr. 3 inden finalen i 50 bryst, men trods forbedringer i finalen måtte de tage til takke med placeringer fra nr. 4 til 6.

På billedet fra venstre Annabella Maria Lauritzen, Sarah Froberg, Ester Lauritsen, Alfa Frederikke Røygaard og Emil Togsverd