Holdtype: Aqua Fitness

Aldersgruppe: Unge og voksne

Sted: Svømmecenter Nordvest i Varmtvandsbassinet

Holdbeskrivelse

Aqua Fitness er ideel til dig, der søger en funktionel træningsform af kroppens muskelgrupper. Undervisningen indeholder aktiviteter hvor både puls og styrke udfordres, mens øvelserne tilpasses den enkeltes niveau.

Undervisningen starter med en opvarmning med høj puls og sved på panden. Herefter vil deltagerne opleve en funktionel styrketræning af kroppens store muskelgrupper. Der vil blive anvendt forskellige redskaber, og deltagerne kan følge øvelserne i eget tempo og øge intensiteten i takt med at kondition og styrke forbedres. Undervisningen slutter af med træning af kroppens bevægelighed, med bl.a. balance- og koordinationsøvelser.

Instruktøren på holdet vil vise alle øvelser og sikre høj kvalitet for den enkelte deltager. Instruktøren vil medbringe musik til undervisningen, hvilket er med til at skabe en god energi og stemning på holdet.

Målsætning

Formålet med undervisning er, at alle deltagere, uanset tidligere niveau, skal gå fra timen med sved på panden og en følelse af at have trænet kroppen. Træningen bidrager generelt til et godt helbred ved at træne kroppens muskelgrupper, mens det styrker både hjerte, lunger og kredsløb.

 

Yderligere kommentar

Det er ikke nødvendigt at kunne mestre de store svømmefærdigheder, men det anbefales at man ikke har vandskræk.

Tilmelding