K1 Træningslejr 2019

Denne gang går turen til Tyrkiet hvor du skal bo på det lækre 5-stjernet hotel Xanthe Resort i Antalya. Hotellet ligger i et område hvor der findes mange gode trænings faciliteter. Standarden i området er i top hvor senest den danske EM-trup, med landstræner Dean Boles i spidsen, har være forbi.
Din træning kommer til at foregå på hotellets egen udendørs opvarmet olympisk 50 meter pool samt tilhørende fitnesscenter.

Turen er selvfølgelig med all-inklusive hvilket vil sige lækkert mad i rigelige mængder.

Hvornår:
Afgang fra Nord Vest kl. 06:00 den. 06-02-2019 med bus til Hamburg (ingen forældre kørsel)
Ankomst til Nord Vest ca. kl. 17:00 den. 17-02-2019 fra Hamburg (ingen forældre kørsel)

Hvor:
På hotel Xanthe Resort & Spa i Antalya hvor du vil blive indkvarteret i 2 eller 3 mands værelser. Maden på hotellet bliver i form af en stor buffet med alt hvad en sulten svømmer kan ønske sig.

Tak for denne gang:

Jeg har haft en alletiders træningslejr med jeres børn de sidste 12 dage! De var super gode til at hjælpe hinanden og bakke hinanden op. Der blev leveret en rigtig god indstats både på land og i vandet, så jeg kan godt forstå, at de har været lidt trætte. Dog er jeg sikker på, at de har fået en masse ud af det træningsmæssigt 🙂

Der var rigtig god stemning til vores udflugter. Det giver helt sikkert noget godt for sammenholdet at se hinanden i uvante situationer udenfor bassinet.

En STOR tak til Martin for at være behjælpelig med alt. Der var ikke noget, som han ikke kunne klare – uanset om det var flybiletter, at finde et nyt styrkerum, snakke tyrkisk/engelsk med guiden, prutte om prisen på aktiviteter eller hente en vaffel med is til træneren 😉 Det var helt sikkert en stor hjælp for mig, så jeg havde godt med overskud til de daglige aktiviteter.

/Mathilde

Video logs:

Fra venstre bagerste række:
Oliver Christensen, Jens Riisgaard, Jakob Riisgaard, Asger Hatting, Nanna Bøgild, Selma Lindberg, Anne Lundorff Larsen, Line Lyskjær, Oliver Frølund, Martin Venø (Holdleder)

Fra venstre forreste række:
Mathilde Pugholm Hvid (Træner),  Gustav Fuglsang, Emilie Søndergaard Egerup,  Helena Venø Ellling,  Mikkel Borup Mølgaard, Frederik Venø Elling, Emil Lykke Grann, Frederik Gaardstad, Markus Kjeldsen