Før du kan tilmelde dig eller dit barn til et hold i Silkeborg Svømmeklub, skal du eller dit barn være oprettet som medlem af klubben.
Hvis den, som skal deltage på holdet, allerede er medlem, så finder du blot det ønskede hold nedenfor og tilmelder dig/dit barn via “Tilmelding”s-knappen ved holdet. Det er barnet som skal tilmeldes til børnehold, så vi får barnets navn på afkrydsningslisterne.

Nyt medlem af SSK

.

Er du forælder til en svømmer så læs dette:

1) Når du opretter en medlemsprofil er det svømmerens navn og alder der skal angives. Email og mobilnr. kan enten være svømmerens eller forældrenes, men vi anbefaler at det er forældrenes email og mobil som registreres.

2) Hvis du som forældre har flere svømmere i klubben skal du oprette en profil for hver svømmer, men du skal anvende samme mobil og email således du får et fælleslogin for alle dine svømmere.

I Silkeborg Svømmeklub vil vi gerne sikre alle vores svømmere de bedst mulige omstændigheder, og i den forbindelse er vi opmærksomme på at ikke alle svømmere kan inddeles efter deres alder.
Vi vil dog opfordre til at svømmerne tilmeldes, så deres alder, ved tilmelding, passer med aldersgrupperne – med mindre, man i forvejen har været i dialog med enten en instruktør fra klubben eller vores kontor

Vores hold er fordelt på Svømmecenter Nordvest og Silkeborg Højskole.

Du kan se på holdnavnet, hvor holdet holder til: HØJ = Silkeborg Højskole, NV = Svømmecenter Nordvest

Priserne for holdene i sæson 22/23 er opdateret pr. 18. maj 2022.

Eksisterende medlem

Log ind her for at rette din medlemsprofil