OBS – Vi arbejder i øjeblikket med at finde en ny klubdragt! – OBS

Følg med på denne side

Gå direkte til webshoppen
(Start med at klikke på ”Sortiment” øverst il venstre)

 


BEMÆRK VENLIGST FØLGENDE:
  • Husk at man skal udfylde rubrikken under størrelsesangivelse med navn der skal trykkes på dragten. Dette skal gøres for hvert produkt man bestiller
  • Adidas har glemt at Sports24 og Silkeborg Svømmeklub er verdens vigtigste kunder. Derfor kan de på nuværende tidspunkt stadig ikke levere shorts i sort. Disse er klar til levering i uge 18. Alt andet er klar til levering nu.
  • T-shirt i str. 176/16 år er udgået af sortimentet hos Adidas og bliver ikke produceret. Adidas anbefaler at købe str. XS i stedet for.
  • HUSK at alt der bestilles i shoppen leveres med navn, hvorfor der ikke er ombytnings- og returret
  • Klubdragten bliver leveret med sponsor navne og svømmer navn. Hvis i på forsiden af shoppen klikker på ”Se logoskitse” nederst til højre, kan I se hvordan den leverede klubdragt kommer til at se ud (De runde blå cirkler kommer ikke med på dragten)

Har I spørgsmål til brug af shoppen og køb i denne, samt spørgsmål til egen ordre, er man velkommen til at kontakte shoppens kundeservice.
Har man generelle spørgsmål til SSK dragten kan man skrive til sponsor@ssk.dk
Til dem der ikke fik mulighed for at prøve dragten i klubben, kan oplyses at dragten er standard størrelse fra Adidas og modellen hedder TRIO. D.v.s. man kan gå i Sport24 og prøve en Adidas trøje/buks/T-shirt/shorts/tights inden man går hjem og bestiller i shoppen. Ellers kan man prøve en del fra en svømmer fra det hold man selv går på , for at se om denne størrelse passer en.

Med venlig hilsen
Sponsorudvalget