Endelig kunne SSK’s dygtige svømmere igen komme til at konkurrere. Og så på højeste nationale niveau.

Stævnet Danish Open i Taastrup var delt i 2 sektioner og SSK havde deltagere med i begge.

Først var Markus Kjeldsen og Helena Venø Elling i aktion i stævne 1 hvor der blev svømmet indledende om morgenen og med A- og B-finaler om aftenen. Dog kun med 6 deltagere i hvert finaleheat. Der blev svømmet stærkt og selv med 3 klubrekorder i 50, 100 og 200 ryg var det ikke nok for Markus til at kvalificere sig til A-finalerne. B-finaler var der dog i alle løb, og bedste placering opnåede Markus i 200 ryg som nr. 8. Markus har nu klubrekorder i alle ryg-løb både på kort og langbane og er aktuelt indehaver af ikke færre end 20 individuelle klubrekorder. Helena gjorde det også fint og på sidstedagen fik hun det til at gå op i en højere enhed da hun på 50 fri først svømmede 2/100 dele hurtigere end sin og Klaudia W. Mogensens tidligere klubrekord. I B-finalen blev hun 2’er og samlet nr. 8 og svømmede yderligere 3/100 dele hurtigere og dermed endnu en forbedring af klubrekorden.

Stævne 2 var med direkte finaler, hvilket sætte krav til at man rammer timingen i løbet i første hug. Det var tæt på medaljer til Oliver Christensen i både 50 og 100 bryst med henholdsvis 12 og 30/100 dele fra 3. pladsen. Begge tider bringer også Oliver pænt ind på alletiders ranglister i SSK. Også Oliver Frølund fik en fremgang på denne interne rangliste da han i sit eneste løb til stævnet – 50 fri svømmede sig til en 12. plads i tiden 24.53.

Frederik Venø Elling svømmede som den eneste 4 løb og med personlige rekorder var der pæne placeringer i alle løb med 200 medley som bedste med en 9. plads i 2.14.10. En tid som er alletiders 8 bedste i SSK.

Endelig viste Bastian Løve Høegh at selvom man træner 3. holdet (eller måske fordi), kan man også begå sig som svømmer til Danish Open. 50 bryst er favoritløbet og Bastian blev her nr. 12. Men værd at bemærke er at de 2 andre løb 50 fri og 50 fly var med personlige rekorder på over 2 sekunder.