Det bliver ved med de rigtigt gode resultater fra de danske mesterskaber på kortbane i Vejle. Lørdag var Jens Riisgaard først ude i 200 fly og med 2.15.43 var der 1½ sekunds PR til Jens. Herefter fortsatte Markus Kjeldsen sin flotte stime med endnu en klubrekord – denne gang i 100 ryg og 56.18 og ½ sekund hurtigere end Niklas Brix rekord fra 2004 og 1½ sekund hurtigere end tilmeldt. Dette gav også pote på resultatlisten hvor Markus kvalificerede sig til sin tredje A-finale i sit tredje senior DM-løb.

Helena Venø Elling var herefter i endnu et sprint løb 50 fly og med et lidt mistimet indslag missede hun desværre A-finalen, men stadig en klækkelig PR og 28.22 ind som nr. 11 og klar til sin anden B-finale.

Det indledende afsnit sluttede af med Jacob F. Frederiksen der i 50 fri svømmede sin bedste tid i 2 år og med 25.01 svømmede sig ind som nr. 43.

I finaleafsnittet var Markus lidt mærket, men svømmede stadig en tid 1 sekund hurtigere end sin tidligere PR, men desværre ikke nok til en podieplads i ungsenior konkurrencen hvor han igen blev nr. 4 og endte som i de 2 øvrige finaler som nr. 8.

Dagens anden klubrekord, for mindre kan ikke gøre det i øjeblikket, satte Helena da hun i finalen i 50 fly forbedrede sig yderligere 2/10 dele og 28.01 er ny klubrekord 8/100 bedre end Kalinka Mogensens blot 3 år gamle rekord fra 2015. Tiden gav en placering som nr. 2 i B-finalen – samlet nr. 10, men ikke mindst som nr. 3 i ungsenior konkurrencen og dermed en bronze medalje til samlingen for Helena. Løbet blev vundet af Jeanette Ottesen som Helena var på skamlen med fredag aften.