Lørdag blev nok den bedste dag til de danske juniormesterskaber indtil nu. I de indledende løb var der et kæmpespring for Line Lyskjær der med 2.27.97 svømmede 6. hurtigst og dermed klar til sin første A-Finale ved et dansk mesterskab. I finalen var der endnu en forbedring og en løb hvor hun efter 100 meter var hun sidst i finalen, efter 150 meter næstsidst, men der var ild i øjnene af Line og hun hentede den ene konkurrent efter den anden og endte med 2.27.03 som en flot nr. 4.

Også Oliver Frølund svømmede et godt indledende løb i 50 fri med 25.07 og dermed i B-Finalen, her var der dog lidt mindre gang i den og med 25.36 endte Oliver som nr. 8 i B-Finalen og samlet nr. 16.

Sidste mand i bassinet individuelt lørdag var Markus Kjeldsen, og han var ude i en herredyst med et par svømmere fra Odense – hvor der på intet tidspunkt undervejs var mere en 1 sekunds forskel på ham og Mads Sørensen og med Markus i spidsen det meste af vejen i 1500 fri. Men med 100 meter igen kom Mads foran med ½ sekund og med en flot finish trak han fra Markus og dermed endnu en sølvmedalje til Markus efter et af de mest intensive løb til hele stævnet. Markus tid 16.15.10 var sølle 1½ sekund fra klubrekorden helt tilbage fra 1992, og en PR til Markus på 7 sekunder.

Sidste løb på dagen var drengenes holdkap, hvor SSK med svømmere der kan de forskellige stilarter kunne stille med en konkurrencedygtig holdkap i 4×100 medley. Markus i 100 ryg svømmede op til sin PR med 1.01.67 og herefter svømmede Gustav Fløche Fuglsang sit bedste løb indtil nu med 1.09.57 i 100 bryst, og så viste Jens at han kan svømme en rigtigt god fly og 1.00.26 og endelig revancherede Oliver sig for sin 50 fri finale og 54.23 i 100 fri var en rigtigt flot afslutning på holdkappen der med 4.05.73 svømmede sig til en 7. plads i det stærke selskab.

Søndag stævnets sidste dag var Gustav først i aktion i 100 bryst og 1.10.64 rakte til en C-Finale hvor 1.10.60 gav en placering som nr. 5 og samlet nr. 21, så var Jens og Markus i aktion på 200 fri, og Markus svømmede sig i endnu en A-finale, mens Jens røg med i C-finalen. Begge forbedrede sig fra indledende til finalen og 2.02.16 til Jens rakte til en placering som nr. 22, mens Markus med 1.58.43 svømmede sig op på 5. pladsen.

Line og Oliver var ude i 50 fly og med tider lidt fra deres PR var de desværre uden for finalefelterne, Oliver med sølle 3/100 dele sekund.

Endelig var Clara Tolderlund efter 2 dage uden løb endelig i bassinet igen og med det generelle billede af et langsomt bassin i Nørresundby svømmede Clara en godkendt 100 ryg i 1.12.93 og endte som nr. 46.