Silkeborg Svømmeklub deltog i weekenden med 43 svømmere fra klubbens konkurrencehold K1, K2 og K3 til Rema 1000 Cup i Horsens. Stævnet havde deltagelse fra 16 andre svømmeklubber fra hele landet og blev afholdt over tre dage.

For nogle af svømmerne var det over 1,5 år siden, at de sidst har overnattet i forbindelse med et stævne, og det var tydeligt, at de nød at være afsted.

Stævnet bød på både indledende, holdkapper samt finaler i forskellige årgange og udskilningsløb. Rigtig mange af svømmerne viste gode takter ved at svømme hurtigere end til det sidste stævne for 14 dage siden. Flere fik svømmet flotte personlige rekorder med hjem og flere fik afdækket potentielle forbedringspunkter, som de kan øve sig på derhjemme indtil næste stævne.

I udskilningsløbet var Oliver Christensen med i 50 bryst, hvor han svømmede alle 4 udskilningsrunder med gode og stabile tider, og dermed nåede finalen med kun 3 svømmere tilbage. Her formående han at nappe en flot 2. plads.

Også Sarah Froberg fik erfaring med udskilning i 50 fly, hvor hun kæmpede sig igennem 3 runder og blev så sorteret fra. Det blev dermed til en rigtig fin 4. plads.

Det blev herudover til finalepladser til; Kasper Hansen, Emil Togsverd, Ester Lauritsen, Zilas Vilsen, Frida Vermund Nierop-Andersen, Anna Stenholt, Magnus Vejvad, Noah Bie Bock, Malte Haun, Victor Johansen, Silas Sejr, Mads Ivarsen, Oliver Hallenberg, Mille Nova Juul Niebuhr, Klara Vibeke Hald Gjedde og Sheila Mortensgaard.

Flere af finalepladserne resulterede i flotte placeringer og medaljer, ligesom flere svømmere høstede medaljer i de løb, hvor der ikke blev afholdt finaler.

Alt i alt et stævne med gode resultater, glade svømmere og gode oplevelser.