I weekenden var Silkeborg Svømmeklubs yngste konkurrencesvømmere i aktion til stævne i Aarhus Svømmestadion.

For en del af svømmerne var det deres allerførste stævne, mens det for andre var et længe ventet gensyn. Det var derfor en spændt samling svømmere, der kunne hoppe i bassinet til sæsonens første begynderstævne.

Stævnets fokus var rygcrawl og crawl, samt de særlige skills løb, hvor svømmerne skulle demonstrere forskellige tekniske færdigheder – bl.a. rygcrawl ben og streamline udsvømning fra kanten. Streamline er hvor svømmeren i afsættet fra kanten sørger for at strække sig helt ud, for at gøre vandmodstanden så lille som muligt.

Svømmerne viste rigtig gode takter, og det blev til flere personlige rekorder i de forskellige løb. Der blev også svømmet holdkapper, hvor Silkeborgs svømmere gjorde sig flot bemærket. De svømmere, som ikke skulle svømme holdkapper viste den rette holdånd ved at stå på kanten i røde t-shirts og heppe på de kammerater, som kæmpede i vandet.

Afholdelse af et stævne kræver stor hjælp og deltagelse af frivillige i form af forældre til svømmerne, der, udover de praktiske opgaver som eksempelvis holdleder, chauffør eller official, er med til at sørge for at svømmerne får en god oplevelse. I Aarhus var der rigtig stor og flot opbakning fra forældrene, og der var ros fra overdommeren til netop de frivillige officials, for at være rigtig gode til at hjælpe svømmerne.

Trænerne var efter stævnet godt tilfredse og stolte af svømmernes præstationer.