I denne weekend har Jysk/Fynske Mesterskaber været afholdt for første gang i 1,5 år – og hvor har det været godt at være tilbage til et normalt Mesterskab. Silkeborg Svømmeklubs K1 hold var klar til at give den gas.

 Kasper Hansen svømmede sin første finale til et Mesterskab i 1500 fri, hvilket resulterede i en pragtpræstation med 30 sek. PR i tiden 17.05! Det rakte også til en junior bronzemedalje, som også er Kasper første Mesterskabs medalje.

Frederik Venø svømmede også nogle rigtig flotte løb. I 200 bryst fik han sammensat sit løb og disponeret kræfterne så godt, at han endte med at nappe sin første senior medalje: en senior bronze i tiden 2.23.02.

Emil Togsverd fik svømmet personlige rekorder i 7 ud af 8 løb. Hvilket er et imponerede resultat som lover godt for de næste stævner.

Oliver Christensen formår ligeledes at holde et godt niveau i alle bryst distancerne. Selvom Oliver har haft nedsat træning, blev der plads til en personlig rekord i 100 bryst i tiden 1.05.19 og i 50 meter bryst distancen blev det til en 4. plads for senior i tiden 29.71.

Lærke Kristensen har i weekenden været til sit første junior/senior mesterskab. Lærke har derfor haft fokus på at suge læring og stemningen til sig. Lærke var dog mere end klar til at give den gas og får 8 sek. personlig rekord i 400 Medley.  Derudover 1 sek. PR i 200 bryst som netop er sat ved deltagelsen ved de Danske Årgangs mesterskaber for blot 5 uger siden.

Sarah Froberg viser i denne weekend at hun er tilbage efter corona-nedlukningen. Sarah fik debut i junior/senior finale-regi med en B-finale i 200 fly og en A-finale i 100 fly! I 100 fly satte hun en flot PR i tiden 1.05.23, hvilket rakte til en 4. plads for junior.

Ester Lauritsen har også vist at hun er tilbage efter nedlukningen. Hun starter ud med en flot PR i 50 fri 28.36. Derudover var Ester utrolig tæt på PR på både 50 fly og 100 ryg, samt 0,5 sek. fra B-finalen i 200 ryg. Nogle rigtige fine resultater at tage med hjem og arbejde videre med.

Mikkel Mølgaard har været ramt af sygdom i ugen op til stævnet, så forventningerne skulle justeres. Mikkel fik værdifuld stævneerfaring med nogle godkendte løb og en stålsat vilje om at vender stærkt tilbage, når han er helt ovenpå igen. Godt kæmpet.

Nu skal de gode erfaringer og flotte resultater nydes, og så skal holdet hjem og arbejde for at blive endnu bedre. Der skal siges tak til Vejle Svømmeklub for at lægge rammer til et velafholdt stævne samt stor tak til forældrene som var med som officials.

Next up er træningslejr i Brønderslev i uge 42, hvor 21 Silkeborg svømmere (K1 og K2) drager afsted for at blive endnu bedre svømmere.