Endnu engang var de yngste konkurrence svømmere i vandet, da de i weekenden deltog ved Valle Cup i Grindsted.

Valle Cup er et af K4-holdets store højdepunkter i sæsonen, da det er et weekendstævne, som afholdes både lørdag og søndag med overnatning, og hvor der er fokus på det sociale samvær. Således blev der i løbet af stævnet hygget med diverse kortspil, lege og på ihærdigt at heppe på hinanden.

I vandet blev der svømmet hurtigt, og der blev hevet medaljer hjem i stor stil; 2 guldmedaljer, 15 sølvmedaljer og 14 bronzemedaljer blev det til. Trænerne kunne konstatere, at det var en meget stærk holdpræstation, der viste hele holdets samlede styrke ved at vinde medaljer i halvdelen af de 14 holdkapper, som Silkeborg stillede til start.

Der var fra trænersiden stor tilfredshed, ikke kun med resultaterne, men også med svømmernes høje humør og gode evne til at hjælpe hinanden og sørge for, at alle var med. Svømmerne var på den anden side også godt tilfredse med den flotte 4. plads, som Silkeborgs trænere hev hjem i træner/official holdkappen, som afsluttede stævnet.