I den forgangene weekend blev årets sidste stævne afholdt i Silkeborg med deltagelse af K1, K2, K3 og K-Sprint.

K1 svømmerne der ikke er til DM senior gav sig selv en række personlige rekorder i tidlig julegave, der blev svømmet løb, som de normalvis ikke konkurrerer i og udvist stor kampgejst!

Oveni det fik Emma Kidmose sin første juniorkravtid til Vest på 50 fri i tiden 29,32 – stor tak til Sarah Froberg for at presse Emma til sit yderste i ekstraløbet! 

Juniorerne tager nu på en kort juleferie, inden en spændende langbane sæson skydes i gang.

 

For årgangssvømmerne på K2 blev der svømmet for kravtider til mesterskaberne i det nye år. Her lykkedes det Magnus Rantzau Vejvad at sætte en gigantisk ny PR på 50 ryg og svømme sig langt under DÅM kravtiden med flotte 32,55.

Både Noah Bock, Frida Vermund Nierop-Andersen og Frederik Vejvad samlede flere kravtider ind på henholdsvis 100 IM, 200 bryst og 200 fly.

 

Flere andre svømmere viste også stor udvikling, blandt andet satte Maja Juul Hansen intet mindre end 5 sekunders PR på 100 fri med 1.12,1 i samme løb svømmede Lærke Pilgaard 3 sekunders PR i et meget veldisponeret løb, som gav hende tiden 1.10,6.

 

Børnesvømmerne på K3 fortsætter deres forrygende udvikling og ender med 94% PR og flere der begynder at dufte til vest børn kravtider, herunder kan nævnes at Silas Sejr svømmer 2 sekunder under vest børn kravtiden for årgang 2010. Silas Sejr er dog kun fra årgang 2011 og må vente til efter sommerferien med at kvalificere sig.  

 

Silas er dog ikke den eneste der nærmer sig det niveau og det bliver spænende at følge udviklingen de næste par måneder.

Stævnet blev afsluttet med en sjov nissehue-holdkap med chokoladepræmier.

Stor tak til de besøgende klubber og alle de mange frivillige, som hjalp til at stable stævnet på benene: officials, sekretariat, stævneledelsen og gå-til-hånde folket. Uden jer var det slet ikke muligt.