Årets Herning Grand Prix har været et stævne med et væld af personlige rekorder og ikke mindst indkassering af kravtider. Det lover godt for SSK deltagelse ved Vest Årgang og Vest Børn.

Med et stævne med over 16 tilmeldte klubber og en lang række stærke profiler fra både vest og øst har stævnet været en god trykprøvning særlig for vores k3 svømmere.

Til lørdagens superfinaler var stemningen ved at får taget til at letter og der var fuld opbakning fra kanten.

Med røg, musik og lysshow blev stemning sat. Spændingen var stor men under kontrol så der blev endnu engang leveret klassepræstationer.

De små svømmere der for første gang skulle prøve dette setup, leverede præstationer der både resulterede i pr samt metal! Sådan skal det gøres, fuld respekt og stort tillykke.

Dejligt at se den store begejstring og opbakning der resulterede i flere personlige rekorder i superfinalerne på trods af en lang dag forinden.

For de ældre svømmere blev der ligeledes leveret knivskarpe præstationer der kunne aflæses i træner smilerynken .-)

Endeligt lukkede stævnet af med træner mix holdkap der blev sikret med en overlegen præstation, stoltheden var ikke til at tage fejl af, ikke mindst fra et ivrigt SSK heppekor. Tak for at sætte en fed streg under en veludført stævnepræstation både hvad angår svømmere, trænere, holdledere og heppere.