I de forudgående 4 dage har klubbens 12 bedste juniorer været sendt afsted til Vejle for at dyste mod 500 svømmere fra hele Danmark. Der kæmpes for at få erfaring, personlige rekorder, finaler og de eftertragtede medaljer 🥇🥈🥉

Junior piger er 14, 15 og 16 år
Junior drenge er 15, 16 og 17 år

På billedet ses – Fra Venstre:
Mette Holstein, Frederik Venø Elling, Annabella Bing Lauritzen,Kasper Hansen, Ester Lauritzen, Emilie Bie Bock, Mikkel Mølgaard, Maja Friis, Emil Lykke Gran, Amalie Tolderlund Oliver Christense og 1.holdstræner Mathilden Pugholm Hvid.

Dag 1:

Dagen bød på mange gode resultater, og der blev hentet mange erfaringer hjem for vores unge hold 💪🏼

Fredrik Venø Elling fik en stor PR i B-finalen i 200 ryg i tiden 2.07.02. Et flot disponeret løb, som rakte til en 11. plads 👌🏼😃

I 50 br fik vi både Oliver Christensen og Gustav Fuglsang med i finalerne, hvor begge svømmer PR i tiderne 31.18 og 30.06. Det lover godt for 100 br 🤞🏼

I 100 IM var både Emil Lykke og Kasper Hansen på PR jagt, hvilket lykkedes! Emil fik presset tiden ned på 1.02.76 og Kasper i tiden 1.07.18 🤩

Alle 6 piger er 14 år og dermed første årgangs junior, og er dermed med for at få erfaring. Og det må man sige at de alle har fået!

Mette Holstein og Annabella Bing fik begge hevet en B-finale hjem i hhv 200 IM – og 3 sek PR – og 100 br, hvilket er meget flot som yngste årgang!

Amalie Tolderlund fik skudt stævnet godt igang med bemærkelsesværdige 3 personlige rekorder i 50 ryg. Først i indledende, så i en omsvømning (som hun vandt) og så igen i finalen. Tiden endte med at blive 30.70 🥳

Emilie Bock og Ester Lauritsen formåede begge at svømme PR fra morgenstunden af i hhv 100 fly, 1.09.15, og 50 ryg, 32.52. Dem skal vi nok få set mere til i weekenden 💪🏼💯

Vi sluttede dagen af med to rigtig gode holdkapper, hvor de ender med hurtigere tider end tilmeldt. Især skal to store personlige rekorder fremhæves – Emils 100 fly på 1.00.7 og Kaspers 100 fri på 56.8 🙌🏻

PS. beklager mangel på flere billeder. Jeg prøver at tage lidt flere i morgen 😅

/Mathilde

Dag 2:

💥 Gustav Fløche Fuglsang er DANSK JUNIOR MESTER 2019!! 💥

Den korte version:
Anden dagen af DJM blev særdeles spændende med 2 A-finaler, 1 B-finale og 1 C-finale, hvor alle endte med personlige rekorder samt 9 personlige rekorder i indledende, OG en dansk junior mester!

Den lange version:
Gustav Fuglsang skulle svømme sit primære løb 200 br. Han var seeatet til en 5. plads, men efter en rigtig god træningsperiode havde vi sat forventningerne op til en medalje.

Gustav svømmede sig videre til A-finalen som nr 4 i en stor PR – 2.19.84. Det blev en meget tæt og spændende finale 😱🙈 Gustav får svømmet fra konkurrenterne på den sidste 50 m af løbet! Han vinder GULD i tiden 2.18.28‼️🤩

Et kæmpe brøl lød fra en meget glad Gustav – hvilket var både af glæde og lettelse efter en hård dag både fysisk og mentalt. Ønsk Gustav stort tillykke 💪🏼😎

Fredrik Venø Elling formåede at komme i sin første A-finale. Det blev en stor PR i indledende i 400 IM i tiden 4.39.67. Igen i finalen blev der fundet ekstra sekunder så tiden blev presset ned på 4.36.35. FEDT 💯🕺 Venø kan I se med en blå medalje, som alle i A-finalen får – det er det bedste at opnå efter guld, sølv og bronze.

Oliver Christensen har haft en lang skadesperiode, så vi viste ikke hvad vi skulle forvente i 200 br, som er er relativt langt løb for ham. Han disponere kræfterne helt som aftalt og kommer (lidt overraskende) i en B-finale blot et sek over PR! I finalen er planen at satse lidt mere efter en mere end godkendt morgen. Det ender med en stor PR i tiden 2.25.5 – flot! 🥳

Annabella Bing viser igen, at hun er i rigtig god form! I 100 ryg sætter hun PR i 100 ryg – 1.05.85 – og kommer i C-finalen. Her er Annabella endnu engang klar med lidt rettelser og sænker tiden endnu en gang til 1.05.26. Det lover godt for den dobbelte distance 💯🤩

I 100 ryg havde vi også to andre PR piger i vandet. Amalie Tolderlund og Ester Lauritsen sætter begge PR! En rigtig god start på begge piger 👌🏼

I 200 fly ville Emilie sørme forbedre hende 6 dage gamle PR 🤪 Tiden blev presset endnu er sekund, så måske vi skal afholde et stævne for hende igen i næste weekend? 😜

Emil Lykke og Mikkel Mølgaard sætter begge PR i 200 fri. Emil tog 2 sekunder af sin PR og nærmer sig den magiske grænse – at kommer under 2 minutter. Den tager han næste gang 💪🏼😃

Mette Holdstein var ude i en sekundær disciplin, 50 fri, men formåede at få en stor PR med hjem. Hun havd også første turen på 4*200 fri, hvor hun sørme gik 2.09.77 – PR med 4 sekunder!!
Den flotte start fulgte de resterende piger helt op på ved at svømme det hurtigste de nogensiden har gjort 😎💯 Maja, 2.17.5, Amalie, 2.14.0, og Annabella, 2.12.6.

Drengene skulle til sidst ud i 4*200 IM, som desværre endte i en disk grundet en tyvstart 😏🙈 Sådan kan det gå når man satser lidt.

Vi vender stærkt tilbage i morgen med mange flere spændende løb 🙌🏻 Nu skal vi hjem og have GULDkarameller 😉

/Mathilde Pugholm Hvid
En meget tilfreds træner!

Dag 3:

🛑 Stor PR dag for SSK 🛑

På trejdedagen af DM junior holdte svømmerne endnu engang fanen højt.

Mette Holstein svømmede fra morgenstunden en fantastisk 200 br – måske inspireret af Gustavs guld i aftes. Her sætter hun PR med 3 sekunder, 2.35.87, og kom som yngste årgang i en A-finale – altså mod svømmere der er op til 2 år ældre end hende selv.

I finalen lever hun op til sit nye niveau, 0,6 sek langsommere, og formår at svømme en 7. plads hjem! 💪🏼😎 Det giver også en blå medalje, hvilket ligger op til mange spændende løb i fremtiden 😃

Annabella Bing formår for 3. dag i træk at komme i en finale. Hun er også yngste årgang og viser noget om et højt niveau i flere løb 👌🏼 I dag var det 400 IM, hvor hun sætter PR og kommer i B-finalen. I finalen vil Bella endnu mere – hun tager endnu et niveau op af stigen og svømmer yderlige PR med 4 sekunder og går 5.10.75 – halleluja 🥳

Frederik Venø er også i sin 3. finale. Denne gang i 100 ryg, hvor han svømmede sig sikkert videre til B-finalen. Målet var klar – under 59 sekunder – det kunne være fedt! Det lykkedes med at fantastisk split 28.9-29.9=58.82 🙌🏻 Selvom indslaget var (lidt) dårligt 🙈, så kom Venø tydeligvis under 😅

I 50 fly fortsætter PR pigerne deres flotte udvikling. Både Emilie Bock og Ester Lauritsen får nye tider i 50 fly – 30.93 og 30.11. Lad den udvikling fortsætte 💪🏼😃

Emil Lykke satte PR på 50 fri i tiden 25.49. Emil er på vej ud af en skadesperiode, hvor vi har satset mere på 200 metre end sprint. Så fedt, at han stadig kan forbedre sig på det helt korte. Og sikke dog han rykker sig på 200 m:

I holdkappen, 4*200 fri, fik alle drengene svømmet sig til nye hurtigste tider 🤩 Sikke en holdpræstation!
Emil 1.59.83 (første gang under 2 min!!)
Gustav 2.02.7 (2 sek PR)
Venø 1.56.7 (3 sek PR)
Mikkel 2.02.7 (3 sek PR)

Pigerne var ude i 4*200 IM, hvor det var lidt mere blandet i resultatet – måske der var lidt træthed at spore.

Dag 4:

Sidste dag: 6 finaler fordelt på 5 svømmere!! Og nogle virkelig gode holdkapper 🤜🏼🤛🏼

Sidste dagen af DJM i Vejle bød på 1 A-finale, 3 B-finaler og 2 C-finaler. Træthed er ikke at mærke i Silkeborg lejren – sådan som det skal være 🤘🏻

Gustav Fuglsang har været flyvende hele weekenden, og han slutter den godt af med en A-finale i 100 br. Gustav får en flot 6. plads i tiden 1.05.1 – 2/10 over PR.

I samme løb havde vi Oliver Christensen ude i en C-finale. Han vinder finalen stort og slår kæmpe PR med tiden 1.06.1 💪🏼😎 Der er mere i vente når han er skadesfri 😃

Annabella Bing kvalificerede sig i sin 4. finale med en PR i 200 ryg – 2.22.66! Dermed PR i alle individuelle løb 💪🏼 I finalen bliver kræfterne ikke helt disponeret rigtigt, så der er for mange kræfter til sidst. Tiden bliver 2.23.0, som er godkendt og Bella har fået endnu flere erfaringer med hjem 😉

Mette Holstein var både i vandet i 100 IM og 50 br, og kvalificerede sig i begge løb til aftenens finaler. Først 100 IM, hvor hun fik muligheden for at få en bedre tid efter en jævn morgentid 2 sek over PR. I finalen forbedre hun tiden med 1.3 og får dermed rettet på nogle gode ting 👌🏼
50 br bød for Mette først på en PR i tiden 33.61 💪🏼 Finalen bliver lidt langsommere med 33.91, men Mette har fået en masse starter og fået en masse ting med hjem at arbejde med 😃

I 200 IM var både Frederik Venø og Emil Lykke i B-finalen. Frederik svømmede 3 sek pr fra morgenstunden af, og yderlige 0,3 sek i finalen, så han ender på hurtige 2.08.34!! Et meget flot mesterskab af Frederik der tydeligt har flyttet sit niveau 💪🏼
Emil har også rykket sig meget og fortjent får han sin første finale – og så endda en B-finalen. Tider ender 0.5 sek over PR, men han har fået blod på tanden efter mere 💯

Holdkapperne bød på den ene personlige rekord efter den anden – fedt at slutte stævnet godt af‼️