8 Silkeborg svømmere har lige taget en omvej over Nyborg før de kunne gå på sommerferie.

I en sæson hvor mange stævner og mesterskaber har været aflyst var det en fornøjelse endelig at kunne svømme et vestdansk årgangsmesterskab i Nyborg.

Stævnet gik over al forventning efter kun 9 ugers svømmetræning. Takket være et stort teknisk fokus i vandet og en hel del intens landtræningen henover foråret kunne de fleste allerede nu høste sportslige resultater.

Både Frederik Vejvad, Laurits W Poulsen, Lærke Kristensen, Simon Gaarde og Zilas Vilsen svømmede personlige rekorder i alle de 6 løb de svømmede hen over weekenden og generelt fik de 8 SSK’ere svømmet nogle meget veldisponerede og teknisk gode løb over hele weekenden.

Det er imponerende resultater ovenpå en sæson med mange corona forhindringer og vidner om hvilket fantastisk stykke arbejde SSK svømmerne har lagt i deres træning det sidste halve år

I den samlede medley kombinations konkurrence placerede Simon Gaarde sig i level 4 ud af 8. Det var det næstbedste resultat blandt alle 07er drengene. Simon stod ligeledes for weekendens medaljehøst, da han vandt bronze på 100 bryst i tiden 1.12,04 og bronze på 200 IM i et løb hvor han viste imponerende alsidighed, viljestyrke og kampgejst fra start til slut – det rakte til en tid så hurtig som 2.25,28.

Med en forbløffende 20 sekunders PR bliver Frederik Vejvad nr. 5 på 100 fly i 1.06,47

Ligeledes viser Lærke flot figur på 100 bryst hvor hun får en tiende plads i 1.21,65

Årgangssvømmerne har nu velfortjent sommerferie – og deres træner glæder sig allerede til den nye sæson på den anden side af sommeren.