Silkeborg Svømmeklubs fokus på talentudvikling for de yngre børneårgange, sikrede i weekenden ikke mindre end 6 SSK svømmeres kvalifikation til Svømmeunionens Vest Børn Medleystævne.

Foruden Silkeborg Svømmeklub deltog 21 klubber med i alt 74 svømmere, for pigerne i årgang 2010 og 2009 samt årgang 2009 og 2008 for drengene.

Det var en stor oplevelse for svømmerne igen at være ude blandt konkurrenter fra andre klubber og forventningerne var at mærke. På trods af en noget anderledes ”Corona præget” optakt til stævnet blev der kæmpet efter alle kunstens regler.

Målet for stævnet var at blive bedre til at svømme de forskellige løb rent taktisk, disponere kræfterne og holde et godt pace. Svømmerne havde et stort læringsudbytte af processen, som også kastede mange gode løb og personlige rekorder af sig, en rigtig fin indsats der skal bygges videre på i den kommende sæson.

200 IM blev weekendens bedste løb for klubbens svømmere. Her var der PR til hele gruppen, som samtidig viser stor alsidighed og udholdenhed på en længere og krævende disciplin.

Frida Vermund Nierop-Andersen stod for weekendens medaljehøst med 3 gange sølv for 09er pigerne i søndagens tre løb; 200 IM 100 ryg og 50 br  og en enkelt bronze i lørdagens 100 IM løb. En samlet indsats der sikrede en placering i niveau 1 med 2.190 point i den samlede Medleykombinationskonkurrence, bestående af det samlede pointtal fra de 5 bedste individuelle løb.

I næste weekend står Silkeborg Svømmeklub atter klar ved startskamlerne. Denne gang med 8 årgangssvømmere til årets Årgangsmesterskab Vest der afholdes i Nyborg. Vi sender god energi og kampgejst til gruppen. Vi glæder os til at se jer i aktion.