Mens de bedste årgangssvømmere var i Holstebro og svømme vestdanske mesterskaber svømmede de næstbedste og yngre svømmere Mini-VÅM hos Skovbakken i Århus.  SSK havde 34 svømmere til start og der var rigtigt mange forbedringer til svømmerne og hele 18 svømmere på podiet i et eller flere løb.

Silke Maria Pjengaard vandt 3 løb 100 og 200 medley samt 200 ryg og vandt ud over dette 3 gange sølv i sine 6 individuelle starter. Især forbedringen i 100 fri med 4 sekunder og 1.10.67 gør at Silke nu er tættere på kravtid til da danske årgangsmesterskaber. Tana Korsgaard Nicholson vandt også 3 løb 50 og 100 bryst samt 100 fri, og ud over dette en enkelt sølv.

Mille E.S. Jensen vandt 50 og 100 bryst og fik også en tredje medalje af bronze.  Elea Amalie Poulsen vandt 1 medalje af hver karat og der var 1 guld og 3 sølv til Filucca Bing Lauritzen. Mia Borup Mølgaard vandt 200 ryg og yderligere 2 sølvmedaljer. Der var medalje af fornemmeste karat til Klara Ledager Lauritsen, Laura Wittenhagen og Paula Lindberg, mens Anne-Sofie Bødtger, Emilia Glisic og Julie Bjørn alle kæmpede sig til en medalje af sølv. Lærke Ljungberg Kristensen, Malou Nørby og Silke Sejr Elgaard Jørgensen vandt de sidste individuelle medaljer på pigesiden alle af bronze.

På drengesiden var der fuld plade til Carl Roulund Holm i sine 6 løb var der 2 sølv og 4 bronze – mens Andreas Gaardsted svømmede sig til 2 sølv og 2 bronze og endelig var der 3 bronze til Zilas Vilsen.

Pigerne kunne også gøre sig gældende i holdkappen hvor de 4 piger Silke Maria Pjengaard, Tana Korsgaard Nicholson, Mia Borup Mølgaard og Elea Amalie Poulsen vandt sølv i 4×50 holdmedley, og i den specielle medley kombinationskonkurrence for årgangssvømmerne var det Tana Korsgaard der kunne rejse hjem fra stævnet som vinder af præmien for bedste præstation.

Det blev en fantastisk weekend for både stor og små svømmere.