Masser af gode resultater og en kravtid til DÅM til Sarah Froberg Pedersen og 26 medaljer til Midt/Øst Cup i HasleSSK havde 28 svømmere til Midt/Øst Cup i Hasle og der var rigtigt mange personlige rekorder og ikke mindre end 11 guld, 9 sølv og 6 bronze til de dygtige svømmere fra Silkeborg Svømmeklub.

Magnus Søgård, Filucca Bing Lauritzen, Paula Lindberg og Tana Korsgaard Nicholson vandt alle 2 løb, mens Carl Roulund Holm, Mille E.S. Jensen og Sarah Froberg Pedersen tog sig af de sidste 3 guldmedaljer.

Der var yderlige en medaljer af sølv til Carl, Filucca, Magnus, Mille, mens Sarah ud over sin guld tog 2 sølvmedaljer. Paula fik ud over sin guld også en bronze, mens der 1 x sølv og 1 x bronze til Andreas Gaardsted og Nicklas Rossau Larsen. Sidste sølvmedalje tog Mia Borup Mølgaard sig af og endelig var der 2 bronze til Line Knudsen og en enkelt til Sarah Manicus Jensen.

Til stævnet var der mange flotte personlige forbedringer og i 50 ryg var der ikke mindre end 6 sekunders PR og 39.28 kvalificerede Sarah til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane i starten af februar i Odense.

Medaljetagerne på billedet er fra venstre.

Mia Borup Mølgaard, Line Knudsen, Andreas Gaardsted, Nicklas Rossau Larsen, Carl Roulund Holm, Filucca Bing Lauritzen, Mille E. S. Jensen, Paula Lindberg, Tana Korsgaard Nicholson, Sarah Manicus Jensen og Sarah Froberg.