Fra torsdag den 3. december og frem til tirsdag den 8. december har SSK haft sine bedste unge svømmere af sted til danske juniormesterskaber på kortbane (DMJ-K)

På grund af coronarestriktioner har arrangementet været kønsopdelt. Mange tak til Dansk Svømmeunion og de lokale arrangører for at få skabt rammer for et godt stævne i en corona-venlig udgave.
Svømmerne fik en start om dagen, og alle løb blev svømmet som direkte finaler.

Vi havde fire piger i aldersgruppen 14-16 i vandet i Greve.

Sarah Froberg, der er den yngste årgang der deltager, og dermed deltager i sit første junior Mesterskab. Hun viser tydeligt, at hun er klar til nye udfordringer i juniorrækken. 100 fly svømmes i tiden 1.05.6, hvilket rækker til en meget flot 15. plads! Og lørdag kommer hun for første gang under de magiske 30 sekunder i 50 fly – tiden blev 29.45. I 100 IM fuldender hun stævnet med en PR i tiden 1.10.41. Sarah ender med 100 % PR over de 4 dage – FLOT

Ester Lauritsen, Emilie Bock og Mette Holstein har alle tre har døjet skader i efteråret, men viser at de er ved at være tilbage.
Mette Holstein, mellemste årgang leveret vores bedste placering blandt pigerne med en 9. plads i 100 bryst. Tiden blev 1.12.7, hvilket er godt et sekund over PR, men klart den hurtigste i denne sæson.

Alle tre svømmer op til forventningerne og levere som minimum coronarekorder og opnår værdifuld erfaring.

Lørdag startede mesterskabet for SSK´s drenge i alderen 15-17 år. De svømmede i Aarhus og var helt klar.

Kort sagt: Årgangsrekorder, top 5-placeringer og PR på stribe

Oliver Christensen leverede vores første top-5 med en 4. plads i 50 bryst i tiden 29.37. Hvilket også var en stor PR på 6/10 og en forbedring af hans egen årgangsrekord Virkelig flot svømmet.

Oliver Christensen viser senere at han har rykket niveau i brystsvømning. Der bliver sat PR i 100 bryst med tiden 1.05.39. Tiden rækker til en 8. plads.

Frederik Venø indleder stævnet med en flot 200 bryst i tiden 2.21.22 og hev en 5. plads hjem. Det var PR med over 2 sekunder Venø har udviklet sig meget i brystsvømning de sidste 5 måneder, så mon ikke vi kommer til at se mere af det i fremtiden
Frederik slutter på fornemmeste vis med en stor PR OG en 4. plads i 200 IM i tiden 2.06.47.

Emil Togsverd er flyvende. Igen og igen vinder han over sig selv efter en lang periode ude af vandet! I 50 fly opnår han tiden 27.53, OG hermed får Emil sin første årgangsrekord. Virkelig stærkt arbejde.

Mikkel Mølgaard, Kasper Hansen og Emil Lykke leverer også god svømning og flere personlige rekorder.

Det har været dejligt at være tilbage til et stort mesterskab, hvor der svømmes hurtigt og alle skal være klar fra start! Nu har de et stævne i Silkeborg på lørdag, derefter en lille juleferie og så er de klar til at træne mod nye mål.

Vi ser med stor optimisme frem mod den kommende sæson siger 1. holds træner Mathilde Pugholm Hvid. Stort tillykke til alle drenge og piger med de flotte resultater de sidste mange dage Det er fedt at mærke viljen og lysten til at svømme hurtigt.

Se detaljer på Facebook

 

https://www.facebook.com/silkeborgsvommeklub