Resultater og Billeder fra stævnet er her:

Resultat Klubmesterskab 2018

Silkeborg Svømmeklub afholdte klubmesterskab i weekenden den 11. og 12. januar for klubbens konkurrence- og mastersvømmere. 96 stillede til start på Højskolen fredag og lørdag. Det største antal nogensinde i klubbens historie. Efterfølgende fest i klubhuset, hvor klubmestre, taler og andre vandrepokaler blev uddelt for 2018.

Et år som har budt på op- og nedturer i svømmeklubben. Klubbens målsætning om at være i toppen af dansk svømning nationalt er godt på vej og blev indfriet med en dansk årgangsmester Mette Holstein. Hun blev også kåret som ”årets fund” under de festlige begivenheder. Klubbens 1. hold har stået sammen, hjulpet og støttet hinanden til at fortsætte udviklingen med hjælp fra træneren Mathilde Pugholm Hvid i en svær tid efter tabet af cheftræneren Kennet Kjeldsen i efteråret.

Et klubmesterskab er for nogens vedkommende første gang der stilles til stævnestart og kan være grænseoverskridende for de yngste deltagere. For de lidt ældre kommer konkurrencegenet virkelig i spil – der bliver dystet på højt plan og meget intenst.

Der blev sat en masse pr og gode svømmeresultater. Markus Kjeldsen svømmede sig til klubbens ”alletiders” nr. 6 i 50 fri i tiden 23.87. Mette Holstein rykkede op som nr. 5 på ”alletiders rangliste” i 50 bryst i tiden 34.17. Gustav Fuglsang sikrede sig en ”alletiders aldersrekord” nr. 8 i 200 bryst i tiden 2.23.59.

Klubmestre 2018:

Klubmester grg. 4 for piger årg. 09 og yngre blev Frida V. Nierop-Andersen

Klubmester grg. 4 for drenge årg. 08 og yngre blev Magnus Rantzau Vejvad

Klubmester grg. 3 for piger årg. 07-08 blev Filucca Bing Lauritzen

Klubmester grg. 3 for drenge årg. 06-07 blev Carl Roulund Holm

Klubmester grg. 2 for piger årg. 05-06 blev Annabella Bing Lauritzen

Klubmester grg. 2 for drenge årg. 04-05 blev Kasper Hansen

Klubmester grg. 1 for piger junior årg. 02-04 blev Line Lyskjær

Klubmester grg. 1 for drenge junior årg. 01-03 blev Oliver Frølund

Klubmester grg. 1 for piger senior årg. 01 og ældre blev Helena V. Elling

Klubmester grg. 1 for drenge senior årg. 00 og ældre blev Markus Kjeldsen