Det var med megen glæde blandt svømmere og trænere at vi lørdag fik mulighed for at konkurrere for første gang siden nedlukningen af Danmark i marts måned.

De første til at konkurrere var de bedste svømmere i klubben der på højskolen i Silkeborg var i kamp mod en kompetent modstander fra Horsens. Der var opdelt med SSK svømmere på den ene side af bassinet og Horsens på den anden og tilsvarende opdeling af adgang til omklædning og opvarmning. Men der blev svømmet mod de øvrige som vi plejer og selvom rusten helt sikkert skulle bankes af, så var der også flere svømmere som kunne notere sig personlige rekorder.

Senere lørdag var det så de lidt yngre svømmere som var taget til Horsens for at deltage i Midt/Øst Cup. Stævnet var opdelt i 2 aldersopdelte afsnit så man igen kunne holde sig under myndighedernes krav til forsamlinger. Også her var der faste placeringer i hallen, ingen hujen og råben og ensretning omkring bassinet og kun 1 svømmer i startområdet pr. bane ad gangen. Fantastisk at opleve de unge svømmere der bare fik styr på den nye virkelighed og gennemførte stævnet eksemplarisk for at gøre deres til at undgå smittespredning.

På det sportslige var der sejre til Magnus Rantzau Vejvad, Frida Vermund Nierup-Andersen, Noah Bie Bock, Silke Sejr Elgaard og Anna Bang Jensen .