http://www.livetiming.dk/index.php?cid=3813

 

Danish Open – Torsdag til Søndag.

Torsdag går det løs med et af sæsonens helt store højdepunkter når 5 svømmere fra SSK deltager i Danish Open. Der dystes i bassinet i Bellahøj om kvalifikation til de kommende internationale mesterskaber og i forhold til de kravtider der er udstukket fra Dansk Svømmeunion er de største forhåbning her til Emilie Egerup der med sin PR i 100 bryst blot er 1/10 sekund fra B-kravtiden til de Nordiske mesterskaber. Der er dog mange gode juniorbrystsvømmere så selvom Emilie kommer under kravtiden skal flere af konkurrenterne også slås for at en indløse billetten. I 800 fri er Markus Kjeldsens tid på kortbane under kravtiden til Junior EM, men der er 20 sekunder der skal hentes i forhold til langbanetiden og lige nu er der selv hvis dette lykkes mindst 3 andre fantastisk dygtige drenge i årgang 2000 / 2001. Også Jens Riisgaard stiller op på de lange crawldistancer, og med bedste tilmelding som nr. 15 i 800 fri er det også stort hvis Jens placerer sig i blandt de 16 bedste – identisk med en B-finale.

Helena Venø Elling stiller lige som sidste år til start på de korte sprintdistancer 50 og 100 meter i både fly og frisvømning, og så må vi se om det ikke i år lykkes for Helena at kvalificere sig til finaleafsnittene efter hun sidste år var sølle 2/10 dele fra en C-Finale. Sidste svømmer fra SSK er ligesom Emilie debutant til Danish Open og ligesom Emilie stiller Gustav til start i alle 3 brystdistancer med de bedste muligheder for en god placering i 200 bryst, hvor han er tilmeldt som nr. 30.

Spændende bliver det i hvert fald om de 5 svømmere kan gøre det bedre end sidste års ene B- og 3 C-finaler, og om tiderne undervejs kan føre en enkelt eller flere klubrekorder med sig, når de kæmper med den danske elite anført af Rikke Møller Pedersen, Viktor B. Bromer, Mie Ø. Nielsen og Emilie Beckmann.

Se også dette interview med Markus fra Svoem:

https://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=4567

Herning Open starter først fredag og her er der 12 svømmere fra SSK til start og med chance for flere topplaceringer til Clara Tolderlund, Jasmin Jespersen, Selma Lindberg, Mikkel Kirkegaard, Oliver Frølund, Frederik Venø Elling, Frederik Gaardsted, Nanna Bøgild Lundahl, Clarissa Maria Lauritzen, Line Lyskjær, Emil Lykke Grann og Jacob F. Frederiksen.

Følge begge stævner på livetiming (Danish Open – også på Superlive = Billeder).

LiveTiming Danish Open

LiveTiming Herning Open