Silkeborg Svømmeklubs nyeste hold var i weekenden på deres første større udfordring, da de sammen med 4.000 andre svømmere – konkurrence såvel som motionssvømmere deltog i det 13. Christiansborg Rundt i København. Med starter opdelt i 69 heats var de 8 svømmere fra Silkeborg Svømmeklub blandt de sidst startende, men det forhindrede dem ikke i at svømme de 2 kilometer i Københavns kanaler og havnebassiner rundt om Christiansborg. I kanalerne var det i modsætning til den træning man har gennemført i Almindsø både vandmænd og tang som man skulle forcere på rundturen, hvpr deltagerantallet i år var rekordstort.

De 7 svømmere og træner Jacob Frederiksen fik sig alle en fantastisk oplevelse i det gode vejr på den sidste dag i August og nogle gode tider uden dog at kunne blande sig blandt de bedste, men da det for de fleste af svømmerne var deres debut som åbent vand svømmere kan de alle være stolte og tilfredse med indsatsen. Senere på året er der nye og anderledes udfordringer for det nystartede X-Treme hold der består af øvede svømmere der ønsker et stærkt socialt træningsfællesskab.

Emilia Glisic, Julie Bjørn, Mille E. S. Jensen, Sofie Friis, Pernille Nedergaard, Træner Jacob F. Frederiksen, Frederik Gaardsted og Clara Tolderlund.