Silkeborg Svømmeklubs junior og senior svømmere afslutter sæsonen i den kommende uge. Junior svømmerne starter på deres danske mesterskab i Nørresundby torsdag og næste torsdag er det så seniorernes tur. Der er håb og forventninger om flere medaljer til SSK’s svømmere ved Junior DM, hvor Markus Kjeldsen er tilmeldt med hurtigste tid i 800 fri, og også ligger i top 5 i såvel 1500, 400 og 200 fri. Emilie Egerup er tilmeldt som næstehurtigst i 50 bryst. I 200 bryst er Gustav Fløche Fuglsang seedet 6 og så er det spændende at se om Jens Riisgaard lige som sidste år kan svømme sig i en finale. Oliver Frølund er tilbage efter et længere skades forløb og han ligger til en C-finale i 50 fly, og tilsvarende seedning har Line Lyskjær på den dobbelte distance 100 fly. Sidste SSK’er til junior DM er Clara Tolderlund der er debutant i denne sammenhæng.

Hos seniorerne skal Helena Venø Elling i konkurrence med et af de største danske svømmenavne lige nu når hun dyster i 50 og 100 fri. I 50 fri ligner det en B-finale til Helena, men det er i kamp med et stærkt felt. I samme periode som seniorerne svømmer DM skal Emilie Egerup en tur til Letland og svømme nordiske juniormesterskaber.

Følg svømmerne på Livetiming – og Superlive.

Bagerst fra venstre Markus Kjeldsen, Oliver Frølund, Gustav Fløche Fuglsang og Jens Riisgaard. Forrest Helena Venø Elling, Line Lyskjær, Emilie Egerup og Clara Tolderlund.