Mens mange af de dygtige årgangssvømmere i Silkeborg Svømmeklub var i Odense til DÅM, så befandt 23 K4’ere sig i Hedensted til begynderstævne nr. 3.

begynderstævner har altid et tema, og denne gang var det en kombination af crawl, ryg og butterfly samt skill-løb i streamline og flyben.
De gæve silkeborgensere stillede samlet set til start ikke mindre end 101 gange! Derfor kan man roligt sige at der var tryk på i 3½ time (også på sidelinjen).
Siden det var et begynderstævne, så var tiderne uofficielle, men det satte bestemt ikke en stopper for svømmerne, som gav den hele armen.

Der var dog også tid til hygge, og vi fik hurtigt sat kløerne i et hjørne, hvor svømmerne hyggede og spillede kort imellem deres løb 🙂

Det hele sluttede af med en 4×25 fri mix holdkap, hvor Silkeborg havde seks hold i vandet (Magnus Vejvad snuppede lige to ture, så der ikke sad tre tilbage).
Den sidste og hurtigste holdkap tilbagelagde distancen på 1:18.69, hvilket var prikken over i’et på en forrygende søndag eftermiddag!