Hele 11 klubber fra det Østjyske lagde søndag vejen forbi Silkeborg Højskole hvor Silkeborg Svømmeklub arrangerede begynderstævne i Midt/Øst. Der var fuldt hus og gang i den med mere end 120 svømmere masser af forældre som hjælpere både rundt i klubberne og som officials rundt om bassinet hvor mere end 25 frivillige gjorde at alle de unge svømmere fik tider og flere læringspunkter med sig hjem.

Alle tider til stævnet er uofficielle, men derfor er det jo altid opmuntrende for Silkeborg svømmeklub når man i den sidste afsluttende holdkap sluttede på første anden og fjerdepladsen med de 3 mix-hold.

Alle svømmere blev til sidst belønnet med en fin medaljer med aftryk i det speciale som hvert enkelt begynderstævne har – denne gang brystsvømning. For nogle af svømmerne den første af forhåbentligt mange medaljer, for hvem ved om der blandt de mange svømmere i aktion er en fremtidens Rikke Møller Pedersen.

Næste battle for de yngste SSK svømmere er når der i Januar afholdes de interne klubmesterskaber i samme rammer på Silkeborg Højskole.