25 af svømmeklubbens unge talenter deltog i sæsonens andet begynderstævne i Brædstrup lørdag d 16 nov.
For nogle var det deres første stævne og spændingen var stor.
Alle mødtes kl. 6.45 i klubhuset og afsted gik det kl. 7.00, med morgenfriske børn, trænere, holdledere og forældre.

Efter indsvømning og det vigtige K4 kampråb var de første svømmere klar til start kl 8.45.
I løbet af dagen blev der var fokus på to forskellige discipliner – frisvømning og brystsvømning. Ved begynderstævnerne kan man også få afprøvet sine tekniske skills, ved f. eks. at svømme 25 meter bryst/ben.
Alle svømmerne ydede deres absolut bedste i deres  løb og flere af dem vandt deres heats.
Der blev kæmpet hårdt, heppet og ikke mindst hygget med kortspil, lækkerier fra stævnekassen og ven/veninde snak i løbet af dagen.
Trænerne (Mathilde, Nikoline og Clara) kom med gode råd og opbakning til svømmerne når de havde svømmet deres heat.
Der var som altid også god opbakning af forældrene.
Kl 12.15 var stævnet slut og derefter fik alle svømmere en flot medalje med hjem for deres fine præstationer.

Stor tak til trænere, holdledere, officials og ikke mindst Brædstrup svømmeklub for at svømmerne fik et godt stævne.