Så kom vi i gang.
Det har været en rigtig god dag for alle, selvom forholdende er en smule beskedne i Volssmose, hvor de yngste svømmere svømmer, set i lyset af at der er tale om et dansk mesterskab. Universitetshallen i Odense byder på rigtig gode forhold.

Første i svømmer i vandet i Vollsmose var Mette som svømmede 100 bryst i tiden 1:15.63, Det rakte til en 3. plads. Hun fulgte sin plan og nåede sit mål – men blev ret mopset fordi der ikke uddeles medaljer…. Det kunne man have læst sig til – Men det tror jeg ikke vi var mange der var opmærksomme på. Og vel egentlig også en lidt pudsig beslutning omkring et af årets vigtigste stævner!

Freja Buchholt og Ester Lauritzen var i vandet i 100 ryg. Næsten 5 sekunders pr. til Freja. Ny tid 1:16.34
Esters svømmede i tiden 1:13.15. En samlet 14. plads og absolut godkendt

Emil Togsverd, Mette Holstein og Annabella Bing skulle alle svømme 100 butterfly. Emil tog turen på 1:14.05 og opnåede en placering som nr. 16.  – det kan vi vidst også være godt tilfredse med
Pigerne mødtes til en rigtig SSK batle i heat 10. Annabella tog lige Mette med 0:01.44 sekunder, i tiden 1:13.77. Det må forventes at de to unge damer kommer til at stå for en del af underholdningen de næste mange år.

I Universitetshallen i Odense lagde Mikkel Mølgaard ud med en PR på 5.78 sekunder i tiden 2.46.01.
Oliver Christensen fulgte efter i samme diciplin i tiden 2:37.01, der placerede ham som en samlet nr. 12

Emil Lykke Grann og Frederik Venø var igang i 200 ryg.
Emil raspede 5.53 sekunder af sin PR, med tiden 2:22.73. Frederik dvømmede distancen på 2:15.83, og blev samlet 9´er.