35 ssk svømmere fejrede i weekenden den 1. dag i december og 1.søndag i advent ved weekendstævnet Ålborg cup.

Svømmerne var i gavehumør alle tre dage og leverede fine resultater og en lang række pr præstationer på trods af størsteparten af svømmerne allerede havde leveret markante personlige rekorder senest ved Herning Cup for 14 dage siden. 

Ssk deltog både med svømmere fra k1, k2, k3 og vores seje ekstrem team. 

Ålborg cup blev det første traditionelle stævne for vores ekstrem team hvor formen skulle testes og det blev gjort til UG. Rigtig flot præstation og dejligt at opleve det brede fælleskab på kanten.

K2 pigerne havde inden stævnet intensiveret deres fokus på fly, så det var samtidig tid til at se resultatet af de seneste 5 ugers fokus. 

Der blev både leveret finpudset teknik og finaledeltagelse samt medaljehøst. 

Som flot afslutning på k2 pigernes deltagelse høstede ssk 1 pigerne en flot bronzemedalje i 4x 40m fri. 

K3 holdet havde inden stævnet haft øget fokus på disponering samt visualisering af de kommende løb krydret med reaktionsøvelser samt vendeteknik. Et samlet fokus der gav pote og resulterede i endnu et stævne med flotte disponerede præstationer. Stærkt gået alle sammen.

Endeligt blev weekendstævnet kryddetet med stjernestøv og flot svømning af Ålborgs egen Mie Ø Nielsen. Til stor jubel og for hjemmepublikummet og ssk lejren der fik helliget mødet med selfies.

Alt i alt en weekend med flot svømning, sjove fælles oplevelser og ikke mindst opvarming til vores kommende klubmesterskab. Vi glæder os!