Der er medaljer på spil når der i weekenden afholdes vestdanske mesterskaber på langbane i Hjørring. Silkeborg Svømmeklub stiller med 11 svømmer til start og der er forhåbninger om at flere af dem kan blande sig i medaljestriden. Bedste muligheder er ud fra anmeldelsestider Emilie Egerup i 50 bryst hvor hun er tilmeldt med 3. bedste tid.

Helena Venø Elling bør også kunne være med helt fremm på 2 af de andre korte distancer 50 fri og 50 fly hvor hun er tilmeldt som henholdsvis nr. 5 og 10.

Også Markus Kjeldsen har flere muligheder for placeringer blandt de bedste – i 200 ryg med 5. hurtigste tilmeldingstid og på de 2 lange distancer 800 og 1500 fri seedet som nr. 5 og 6.

På de lange distancer er også Jens Riisgaard tæt på top 10 da han er seedet 11 og 12.

Der er finaler på spil til de 16 bedste i A- og B-finaler og her er Mikkel Kirkegaard et godt bud i 50 fly og med den fremgang som Clara Tolderlund har vist på det seneste skal man bestemt ikke afskrive at hun seedet 17 kan rykke op blandt de 16 bedste i 200 ryg.

Der svømmes om medaljer for såvel senior som junior og det er kun Helena, Mikkel og Jacob F. Frederiksen som ikke er juniorsvømmere, så de resterende deltagere Emilie, Markus, Jens, Clara, Oliver Frølund, Gustav Fløche Fuglsang, Clarissa Maria Lauritzen og Nanna Bøgild Lundahl har alle mulighed for medaljer for juniorene.

Følg stævnet på livetiming:  http://www.livetiming.dk/index.php?cid=3706

Du kan også følge de yngre svømmere til Spektrum Odder Cup: http://www.livetiming.dk/index.php?cid=3858