Holdtype: Ung All In

Aldersgruppe: 15-19 år (Vejledende)

Sted: Silkeborg Højskole, deltagerne vil have et halvt bassin. Holdet vil også have landtræninger, der ved sæsonstart foregår i klubbens egne lokaler på Nylandsvej 80b.

Forudsætning: Deltagere skal være fortrolige med vand. Holdet vil byde på mange konkurrenceprægede spil og aktiviteter , så et sundt konkurrencegen anbefales.

Holdbeskrivelse

”All In” Har træning 2 gange om ugen, den ene på land og den anden i vand.

I landmodulerne vil deltagerne møde de mere traditionelle sportsgrene som fodbold og håndbold. Hertil vil der være et twist på de fleste aktiviteter, så intet er helt som det plejer. I vandet vil holdet møde både traditionelle stilarter og vandaktiviteter som fx vandpolo, men også noget af det mere tossede som svømmehallen har at byde på, som fx Aqua combat og undervandsfodbold. Der vil ca. 1 gang om måneden være fysisk træning, dette kan forekomme både i vand og på land.

Holdet bliver ved sæsonstart inddelt i 2 hold. Disse 2 hold skal hen over sæsonen dyste i både underlige, hårde, spøjse og til tider forvirrende aktiviteter, indtil vi ved sæsonafslutning har fundet det ultimative vinderhold. Holdet er derfor oplagt til dem, som er glade for holdsport på både land og i vand og som gerne vil kombinere svømning med en ekstra aktivitet med de samme mennesker. 

Målsætning

  • At alle igennem en træning både blive udfordret på deres fysik, får sved på panden og har det sjovt

 

Yderlige kommentar: Det anbefales at svømmere med langt hår bruger badehætter og alle benytter svømmebriller i vandmodulerne og yderligere altid har en drikkedunk med til hver træning.

Tilmelding