Svømning i Silkeborg Svømmeklub passer til alle uanset niveau og fysik. Vi har en lang række hold, som f.eks. baby- og småbørnssvømning i varmt vand, børnesvømning på forskellige niveauer og aldersgrupper, vandgymnastik, vandskræk, ungdomshold og diverse motionshold. Silkeborg Svømmeklubs undervisningsafdeling rummer godt og vel 2.000 medlemmer fordelt på over 100 hold. Vi har træningsfaciliteter to steder i Silkeborg, henholdsvis på Silkeborg Højskole og Svømmecenter Nordvest.

Klubbens målsætning er bred, og du vil derfor kunne finde et hold som passer netop til dig i både tempo og sværhedsgrad. Undervisningen vil være koncentreret om udviklingen af dine personlige færdigheder, men vil også sigte imod de legende og fantasifulde aktiviteter i vand. Aktiviteter der indeholder god træning, som ligeledes er sjove og samtidig er med til at ryste holdet sammen.

På alle vores hold er der tilknyttet en engageret instruktør som står for undervisningen. Alle vores instruktører gennemgår løbende uddannelse for at sikre, at kvaliteten af undervisningen er i top. Desuden er der på alle børnehold tilknyttet en hjælpeinstruktør, således at der bliver plads til individualisering og taget højde for den enkeltes svømmers behov.

Svømning i Silkeborg Svømmeklub er for dig, der på traditionelle og utraditionelle måder vil udforske det våde element sammen med gamle og nye venner.

Vidste du at samtlige instruktører i Silkeborg Svømmeklub gennemgår bassinlivredderprøven.

Der skal ikke herske tvivl om svømmernes sikkerhed

Den almindelige svømmesæson løber fra september til og med april måned.

Derudover tilbyder klubben løbende en række crawl kurser og i maj og juni måned er der ekstrahold baby- og børnehold.

Svømmeskolen afholder juletræsfest i december og distancedag(mærkesvømning) i april måned.

Denne håndbog har til hensigt at hjælpe forældre til et barn i svømmeskolen. Her kan I få svar på mange af de spørgsmål, I måtte have vedrørende deltagelse i svømmeundervisning.

[ Forældrehåndbogen ]

Silkeborg Svømmeklub har løbende brug for undervisningsglade instruktører med særlig interesse for det våde element. Du skal være fyldt 17 år for at blive instruktør og 14 år for at blive hjælpeinstruktør.

Det er en fordel hvis du har undervisningserfaring og/eller selv svømmer, men det er ikke et krav. Silkeborg Svømmeklub kan tilbyde dig diverse kurser, bassinprøven, en kanon instruktørtabel, gode faciliteter, masser af udfordring og meget mere.

Kontakt kontor@ssk.dk for yderligere information.

Tilmeldingssiden