I uge 3 har vi fokus på de voksne, hvorfor vi gerne vil invitere jer alle til at deltage i årets Swim Week arrangement

Arrangementet kræver ingen tilmelding – I møder blot op til det hold I finder interessant!

Her får I en unik mulighed for at komme gratis i svømmehallen og opleve nogle af de tilbud Silkeborg Svømmeklub har til voksne svømmere:

1) Vandpolo – mandag d. 14. januar kl. 21.00-22.00 på Nordvest Badet

Vandpolo er et socialt holdboldspil i vand, som er stærkt vanedannende. På holdet er der plads til alle, uanset niveau og tidligere erfaringer. Vandpolo er en træningsform, hvor vi lover dig sved på panden uden du opdager det. Det våde element tillader kroppen at blive brugt på måder, der tager hensyn til kroppens eventuelle ska-vanker

2) Voksen vandskræk – fredag d. 18. januar kl. 19.00-19.30 på Nordvest Badet

Holdet er for den voksne, der er bange for eller utryg ved at opholde sig i vandet. Undervisningen foregår i varmvandsbassinet hvor deltagerne kan bunde, hvilket gør, at undervisningen foregår i rolige og stille omgivelser. Formålet med undervisningen er, at deltagerne bliver trygge ved at opholde sig i vandet og kan bevæge sig frit i vandet.

3) Voksen Begynder – fredag d. 18. januar 18.00-18.30 på Nordvest Badet

Holdet er for den voksne, der ønsker at lære at tage de første svømmetag. Holdet forudsætter, at deltagerne er trygge ved at opholde sig i vandet. Undervisningen foregår i den lave ende af det store bassin, hvilket gør, at deltagerne kan bunde.
Formålet med undervisningen er, at deltagerne lærer at opholde sig vandret i vandet med fremdrift. Opdriftshjælpemidler er tilgængelige i undervisningen og benyttes efter behov

4) Voksen let øvede – mandag d. 14. januar kl. 20.00-20.30

Holdet er for den voksne der kan opholde sig vandret i vandet med fremdrift. Opdriftsmidler er tilgængelige i undervisningen og benyttes efter behov. Undervisningen foregår i det store bassin, hvilket giver deltagerne mulighed for at vælge at svømme i enten den dybe eller lave ende. Formålet med undervisningen er at tilføje tekniske elementer til deltagernes svømmefærdigheder. Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte deltagers behov.

5) Voksen øvet – mandag d. 14. januar kl. 20.00-20.30 på Nordvest Badet 

Holdet er for den voksne, der kan svømme 25 meter uden pause. Der er ikke krav til tekniske færdigheder. Formålet med undervisningen er, at tilføje tekniske elementer til deltagernes svømmefærdigheder. Derudover er der rig mulighed for, at deltagerne kan tilbagelægge en masse meter i bassinet. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker

6) Crawl kursus – tirsdag d. 15. januar kl. 17.15-18.00 på Nordvest Badet

VOKSEN CRAWL er undervisning i crawl på hold – men med individuel teknikoptimering. På holdet arbejdes dermed at lære korrekt crawlteknik med fokus på elementer som kropsposition, hovedstilling, vejrtrækning og ben spark. På holdet introduceres korte træningsserier, så der trænes også udholdenhed primært i crawl.

7) Aqua Fitness – mandag d. 14. januar kl. 20.45-21.30 på Nordvest Badet 

Aqua Fitness er ideel til dig, der søger en funktionel træningsform af kroppens muskelgrupper.
Undervisningen indeholder aktiviteter hvor både puls og styrke udfordres, mens øvelserne tilpasses den enkeltes niveau. Undervisningen starter med en opvarmning med høj puls og sved på panden. Herefter vil deltagerne opleve en funktionel styrketræning af kroppens store muskelgrupper. Der vil blive anvendt forskellige redskaber, og deltagerne kan følge øvelserne i eget tempo og øge intensiteten i takt med at kondition og styrke forbedres. Undervisningen slutter af med træning af kroppens bevægelighed, med bl.a. balance- og koordinationsøvelser.

Arrangementet kræver ingen tilmelding – I møder blot op til det hold I finder interessant!