Indlæser Begivenheder

 

STÆVNE: Weihnachtsgala 2017
STED: Braunsweig, Tyskland
DATO: D. 8. – 10. december 2017
AFGANG: Kl. 05.45 fra klubhuset. Mød 15 min. før
STÆVNEPRIS: Kr. 1.500,-
TILMELDINGSFRIST: D. 27. oktober 2017
HUSK: Pas og blåt sygesikringskort. Madpakke til frokost fredag. Svømmetøj ect. Lidt småpenge i eur. Toiletsager. Rød T-shirt, shorts, gerne klubdragt. Evt. lommepenge.
MAX ANTAL LØB: XX starter
Tilmeldingen finder du under stævnetilmeldingssiden

Download invitation Ausschreibung-Gala-2017

  1. 8. – 10. december er K1, K2 og K3 inviteret til Weihnachtsgala i Braunsweig i Tyskland – et stævne, der i år kan fejre 25 års jubilæum, så lur mig om det ikke bliver noget af en fest.

Fredag d. 8. december mødes vi i klubhuset kl. 05:45, hvor svømmere, trænere og holdledere bliver hentet i en bus. Vi er tilbage igen søndag d. 10. december om aftenen. Indlogering er på Vienna House, der ligger i gå afstand til svømmehallen.

Tilmelding sker via hjemmesiden; https://www.ssk.dk/staevnetilmelding/. Svømmerne skal tilmeldes 9 løb, hvoraf det ene skal ligge om fredagen. Se løbslisten nederst i denne mail. Her skal I dog lige være opmærksomme på, at enkelte løb er årgangsbestemte, som. f.eks. 400  fri og 200 im.

Tilmelding skal ske senest lørdag d. 28. oktober 2017.

Prisen for deltagelse er kr. 1.500,-.

Svømmerne skal medbringe:

  • En kuvert med pas og blåt sygesikringskort. Svømmerens navn samt navn og telefonnummer til en af forældrene skrives uden på kuverten.
  • Svømmetøj, håndklæder ect. – det er dog ikke tilladt at benytte udstyr som finner, paddles ect. under indsvømningen.
  • Toiletsager.
  • Madpakke til fredag.
  • Lidt ”tissepenge” – der skal betales eur 0,70 på de tyske tankstationer for at benytte toilettet.
  • Tøj og sko efter vejrforholdende.
  • Evt. lidt lommepenge.

Da der køres i en stor bus, skal der ikke bruges chauffører. Vi skal ikke stille med officials. Hr. og Fru Gaardsted tager med som holdledere. Men er der nogle, der har lyst til at bage lidt boller eller knækbrød, vil det være alletiders. Under stævnetilmeldingen, skal I blot markere ”Kan ikke hjælpe denne dag” eller ”Bager boller eller knækbrød”. Under kørsel markeres ”Svømmeren ønsker samkørsel med bus/bil”.

Med venlig hilsen

Stævneudvalget /Jane

Booking af SSK ressourcer:

Go to Top