Indlæser Begivenheder

Stævneudvalg: Jane, Grodan: Lars, Web: Lars

Det sørme det sandt December og fredag går turen mod Tyskland for 53 svømmere, 4 trænere og 2 holdledere

På fredag mødes vi i klubhuset kl. 05:40, hvor svømmerne “tjekker ind” hos Lotte eller Jane INDEN de finder sig en plads i bussen. Der er afgang kl. 6:00, hvor kursen sættes mod vores hotel i Braunschweig. Vi skal bo på Vienna House, der ligger 10 minutters gang fra svømmehallen.

Svømmerne skal medbringe:

  • En kuvert med pas og blåt sygesikringskort. Svømmerens navn samt navn og telefonnummer til en af forældrene skrives uden på kuverten. Hvis svømmeren tager medicin, må det også meget gerne skrives på. Denne kuvert afleveres ved indtjekning fredag morgen.
  • Svømmetøj, håndklæder ect. Det er ikke tilladt at benytte udstyr som finner, paddles ect. under ind- og udsvømningen, så lad nettet blive hjemme.
  • Toiletsager.
  • STOR madpakke og snacks til fredag. Der er først aftensmad, når vi kommer tilbage til hotellet fredag aften.
  • Lidt ”tissepenge” – der skal betales eur 0,70 på de tyske tankstationer for at benytte toilettet.
  • Tøj og sko efter vejrforholdende. De lover 8 grader og regn.
  • Evt. lommepenge. Der vil være en bod i svømmehallen, hvor man kan købe en masse grej, som man sikkert ikke kan leve uden.
  • Det vil være en god ide med lidt snacks, da den tyske frokost ikke er noget at råbe hurra for og eftermiddagene kan blive lange. Stævnekassen er selvfølgelig med, men bliver den lidt slunken, er det godt selv at have lidt med i tasken.

En del af børnene har allerede spurgt til pladser foran i bussen pga. af køresyge, men det er jo desværre begrænset, hvor mange, der kan sidde forrest. Sidste år havde mange magnet armbånd på for at modvirke køresygen, men det var i mange tilfælde ikke helt nok. Hvis ens barn har tendens til køresyge, vil jeg gerne slå et slag for, at de får en køresygepille, for det er ikke rart at sidde i en bus sammen med alle ens kammerater og kaste op i en pose. Jeg ved godt, at man kan blive træt og sløv, men det gør absolut ikke noget, at man får sig en god lur i bussen både på vej på ud og hjem – og den skal nok blive brændt af, inden man skal i vandet fredag eftermiddag.

Det er planen, at vi hver aften laver en lille statusopdatering i vores lille gruppe på Facebook – og måske også lidt løbende. Der vil måske også komme en opdatering undervejs på hjemturen, men alle svømmere bliver vækket, når vi er en god halv time fra Silkeborg, så de kan ringe til Jer og fortælle, hvornår vi er hjemme.

Det vil være en god ide, hvis I derhjemme lige ville ”øve”, hvad de forskellige stilarter hedder på tysk, da det vil gøre det meget lettere for svømmerne selv at læse programmer og resultatlister

I kan finde tidsplan og løbslister lige her; https://www.ssg-bs.de/media/2018/12/26_weihnachtsgala_meldelergebnis1.pdf. Resultaterne vil løbende blive lagt op som “Liveticker” på SSG Braunschweigs hjemmeside; www.ssg-bs.de. Jeg håber, det fungerer bedre en sidste år, hvor det krævede mere end en engels tålmodighed at følge med hjemme fra.

Og nej, vi holder ikke ind ved grænsen på vej hjem.

Hvis der skulle dukke noget op undervejs eller der er noget, jeg har glemt, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Lotte eller jeg. I kan fange Lotte på 2264 2299 og mig på 2175 5709.

Vi ses fredag morgen

//Jane

  1. Hvis der er nogle, der har lyst til at bage lidt knækbrød, vil det være alletiders. Meget gerne pakket i poser, så de ikke fylder så meget.

Startliste: https://www.ssg-bs.de/media/2018/11/26_weihnachtsgala_meldeliste.pdf

 

 

Booking af SSK ressourcer:

Go to Top