Sæsonens sidste stævne for de svømmere der ikke senere i juni og juli måned skal til de danske årgangs-, junior-, eller senior- mesterskaber var for Silkeborg Svømmeklubs svømmere i weekenden i Viborg. Der blev kæmpet i 5 aldersgrupper og der var flere sejre og podiepladser til de dygtige svømmere fra SSK.

Hos de yngste drenge var der sejr til Magnus Rantzau Vejvad i 50 og 100 fri samt i 100 ryg og 100 medley. Jonathan Schrold vandt sølv i 100 bryst og bronze i 50 ryg og Luca Korsgaard Nicholson fik bronze i 100 medley.

Í den lidt ækdre gruppe 2006-07 vandt Carl Roulund Holm 50 og 100 ryg og derudover yderligere 2 sølv og 2 bronze. Andreas Gaardsted vandt en enkelt bronze i 400 medley i årgang 2004-05, mens Jakob Riisgaard vandt 400 fri for årgang 2002-03 og yderligere sølv i 200 medley og 3 bronze. Hos de ældste var der sølv til Frederik Gaardsted i 200 fri og yderligere 3 bronze.

Hos pigerne var der sølv til 2 x Frida hos de yngste – Frida Hinge i 50 bryst og Frida Vermund i 100 ryg. For årgang 2006-07 var der guld til Elea Amalie Poulsen i 50 bryst og 100 samt yderligere 2 sølv og 1 bronze. Også Mia Borup Mølgaard vandt 2 guld i 400 medley og 200 ryg og yderligere 2 sølv. I 200 ryg var der endnu en SSK’er på podiet da Paula Lindberg vandt bronze. Tana Korsgaard Nicholson vandt guld i 100 og 200 bryst og sølv på den korte 50 bryst for årgang 2004-05, hvor også Ester Lauritsen kom øverst på podiet i 200 ryg og ud over dette kunne tage hjem med 1 sølv og 3 bronze. Emilia Glisic vandt 400 medley og Mille E.S. Jensen vandt bronze i 50 bryst.

I næstældste pigegruppe var Clarissa Marie Lauritzen på podiet i alle sine 6 individuelle løb med bedste resultat i 100 ryg hvor 1.12.51 gav guld. Selma Lindberg var tæt på at gøre Clarissa kunsten efter med sejr i 100 medley og yderligere 1 sølv og 2 bronze. Hos de ældste piger vandt Nanna Bøgild Lundahl de 3 løb hun svømmere 50 fri, 50 ryg og 100 medley.

Der blev også svømmet et par holdkapløb i Viborg med en 4. plads til Clarissa Marie Lauritzen, Selma Lindberg, Ester Lauritsen og Line Knudsen som bedste placering i 4×50 fri.

Der var god opbakning på tværs af hold og alder og ud over podiepladserne masser af personlige rekorder.