Indlæser Begivenheder

Klubmesterskaber 2017 – MAIL 1

SSK KM 2017 – løbsrækkefølge og bestemmelser for kåring af klubmestre (1).docx

 

Klubmesterskaber 2017 afholdes d. 12. og 13. januar 2018 og afsluttes traditionen tro med en klubfest lørdag aften.

Løbslisten med bestemmelser for kåring af klubmestre er vedhæftet. Der har været en lille nisse på spil, men som angivet er løb 5 og 6 50m bryst, selvom der står 100 m bryst i tilmeldingsvinduet på hjemmesiden.

Officiallister fredag og lørdag er hermed til gængelige – bemærk gerne mødetidspunkter

 

Official liste fredag

Officialliste lørdag

Tidsestimat Fredag

Tidsestimat lørdag

Startliste:

Startliste Løb 1-32

Klubfesten afholdes lørdag d. 13. januar i klubhuset på Svømmecenter Nordvest umiddelbart efter stævnet.

Aftenens program:

Kl. 18:00            Velkomst

Kl. 18:30            Spisning

Under spisningen uddeles de forskellige fortjeneste- og træningspokaler, der uddeles nåle og klubmestrene skal selvfølgelig kåres. Såfremt man har lyst til at bage kage til klubfesten, kan man samtidig deltage i konkurrencen om at bage den lækreste, flotteste eller mest kreative kage – her er det selvfølgelig også en pokal på spil.

Vi håber, at alle svømmerne og deres familie har lyst til at deltage i klubfesten. Det er en hyggelig aften med masser af snak og grin på kryds og tværs, hvor børn som voksne har rig mulighed for at lære hinanden at kende og styrke sammenholdet i Silkeborg Svømmeklub.

Prisen for deltagelse i klubmesterskabet er kr. 100,- for svømmerne og dækker såvel stævnegebyr som klubfest. Såfremt en svømmer ikke deltager i klubfesten, bedes I give besked ved at svare på denne mail.

For svømmernes familier er prisen for deltagelse i klubfesten kr. 150,- for forældre og kr. 100,- for søskende. Billetter købes på hjemmesiden sammen med svømmernes tilmelding. Bemærk at betaling for svømmernes tilmelding og køb af billetter til forældre og søskende findes i det samme ”billede”, men betales hver for sig. Drikkevarer kan købes til favorable priser med MobilePay.

Vi glæder os til et godt stævne og en god fest .

Med venlig hilsen

Stævneudvalget

Booking af SSK ressourcer:

Go to Top