Indlæser Begivenheder

Generel information

I hvilken anden europæisk hovedstad er vandet i havnen så rent, at man kan afholde svømmekonkurrencer deri?
Dansk Svømmeunion har den store fornøjelse, at kunne invitere dig til at deltage i den helt unikke oplevelse – at svømme rundt om Christiansborg!

Kom og vær med og få samtidig en stor oplevelse med dig hjem i bagagen.

TrygFonden Christiansborg Rundt startede tilbage i 2006 med i alt 260 deltagere, hvilket på daværende tidpunkt var et højt antal deltagere ved et åbent vand arrangement. Siden 2006 er kurven for deltagelse ved TrygFonden Christiansborg Rundt nærmest kun gået op ad med den seneste deltagerrekord i 2018 på knap 4200 svømmere.

TrygFonden Christiansborg er en unik event – kun denne ene dag om året har du mulighed for (på lovlig vis) at svømme i kanalerne rundt om Christiansborg! Derudover henvender eventen sig til alle, der kan svømme! Vi har således deltagere fra 11-82 år, krigsveteraner og handicappede, som svømmer de 2 km. rundt om Borgen alene eller i hold a fire personer. Vær opmærksom på at aldersgrænsen for deltagelse er 15 år, men der kan søges dispensation til yngre deltagere ved at kontakte projektleder Caroline Kleemann Falster på ck@svoem.dk.

 

HVORNÅR: Den 31. august 2019, klokken 08.00-18.00

HVOR: Den Sorte Diamant, Søren Kiergaards Plads 1, 1219 København

DISTANCER: 2000 meter (individuel) og 4*500 meter (Krüger Stafetten)

Booking af SSK ressourcer:

Go to Top