(Tidligere kaldet mærkesvømning)

Distancedag for tilvænning Søhest, Søhest, Delfin, Haj, Ung sjov, Swim Team Junior, Swim Team Youth og Swim Team Ung

På dagen får alle svømmere mulighed for at udfordre sig selv og afprøve hvor meget de har lært i løbet af sæsonen. I de to timer der er til rådighed, vil klubbens instruktører og hjælpeinstruktører sidde klar på kanten for at tælle hvor mange meter den enkelte svømmer kan tilbagelægge. Alle svømmere er velkommen uanset hvor langt de kan svømme. Alle deltagere vil efter deres indsats blive belønnet med både et diplom og et stofmærke.

For at sikre den bedst mulige oplevelse for svømmerne, vil svømmehallen blive inddelt i baner efter hold, således at svømmerne på banerne har samme niveau.

Tilmeldingen kommer derfor til at foregå efter først-til-mølle-princippet.

Hvornår: Lørdag den 13. april i tidsrummet 15.00 – 17.00

Hvor: Svømmecenter Nordvest

Pris: kr. 25,-
-hvilket dækker arrangementet, et stofmærke (her står den svømmede distance skrevet) og et diplom. Der vil desuden være frugt, saftevand og vand til børnene.

Tilmelding Distancedag

OBS: Man behøver ikke være der fra arrangementets start. Ved man f.eks. at man kun vil svømme 30 minutter eller en time, kan det være en fordel at komme senere, så undgår vi at alle kommer på samme tid.

Tilmeldingsfristen løber frem til søndag den 7. april

Har I yderligere spørgsmål angående arrangementet kan I kontakte Breddechef Katrine på mail: kontor@ssk.dk eller telefon 60 79 79 62

Med venlige svømmehilsner

Ungeudvalget i Silkeborg Svømmeklub