Årgangssvømmerne i Nørresundby har i de 2 første dage ikke svømmet helt så mange finaler som de ældre juniorer, men medaljemæssigt var de en tand bedre end juniorerne, da Gustav Fløche Fuglsang i sin favorit disciplin 200 bryst først svømmede et fornemt indledende løb i 2.34.66, men i finalen steppede op og svømmede 2.32.82 og blev nr. 2 og dermed sølv efter en spændende afslutning hvor Gustav inden de sidste 50 meter var helt nede som nr. 5 og endte 12/100 dele foran 3. pladsen.

Emil Lykke Grann svømmede sig i B-Finalen i 200 fri og med 2.12.36 rakte dette til en 10. plads. Også Frederik Venø Elling var i finalen, men i 100 ryg og efter 1.09.73 indledende rakte 1.10.73 i finalen til en 14. plads.

Sidste SSK’er i top 10 var Mette Holstein i 50 bryst hvor en fin PR på 39.19 rakte til en flot 8. plads, mens de øvrige SSK’er i bassinet Marius Gystad havde bedste resultat i 200 bryst som nr. 18, Emilie Egerup som nr. 20 også i 200 bryst, Line Lyskjær som nr. 24 i 100 fly, Annabella Marie Lauritzen som nr. 24 i 200 fri, Amalie Tolderlund som nr. 38 i 100 fri. Endelig var Ester Lauritsen i aktion i 100 ryg hvor hun dog blev diskvalificeret, det tog hun dog revanche for i holdkappen hvor 1.22.02 ville have rakt til en placering som nr. 31.