/Distancedag
Distancedag2018-04-11T18:29:52+00:00
(Tidligere kaldet mærkesvømning)

Distancedag for (tilvæn.) Søhest, Delfin (fort.), Haj (fort.), Ung sjov, Swim Team Junior, Swim Team Youth og Swim Team Ung

Så er det igen blevet tid til den årlige Distancedag. Vi inviterer Tilvænning Søhest, Søhest, Delfin, Delfin fortsat, Haj, Haj fortsat, Ung sjov, Swim Team Junior, Swim Team Youth og Swim Team Ung til en dag, hvor man kan få lov til at udfordre sig selv og se hvor god man er blevet til at svømme. Alle på de overstående hold er velkomne uanset om man gerne vil svømme 100 meter eller 3000 meter. Der vil på dagen være baneinddeling efter hold, således at man kommer til at svømme sammen med nogen, der er på cirka samme niveau som en selv. Der er dog et begrænset antal pladser, da der er loft over, hvor mange børn vi kan have i vandet af gangen. Dette er både af hensyn til pladsen og sikkerheden.

Tilmeldingen kommer derfor til at foregå efter først-til-mølle-princippet.

Hvornår: Lørdag den 21. april i tidsrummet 15.00 – 17.30

Hvor: Svømmecenter Nordvest

Pris: kr. 25,-
-hvilket dækker arrangementet, et stofmærke (her står den svømmede distance skrevet) og et diplom. Der vil desuden være frugt, saftevand og vand til børnene.

Tilmelding Distancedag

 

OBS: Man behøver ikke være der fra arrangementets start. Ved man f.eks. at man kun vil svømme 30 minutter eller en time, kan det være en fordel at komme senere, så undgår vi at alle kommer på samme tid.

Tilmeldingsfristen løber frem til søndag den 15. april

Spørgsmål til arrangementet bedes rettes til breddechef@ssk.dk

Med venlige svømmehilsner

Ungeudvalget i Silkeborg Svømmeklub